Julpynt.

I mitt stall har jag inget julpynt. Inte det minsta lilla. När man kollar runt på bloggar och andra bilder ser man stall med en massa julpynt och riktig julstämning, och det ser verkligen jättemysigt ut. Men jag vill inte ha det så hos mig! För det första är jag kass på att "möblera" ut vilket pynt som skulle passa var, och för det andra krävs det tid och arbete! 
Jag älskar att komma hem till kompisars pyntade stall som har den här julkänslan. Det är verkligen jättefint och så stämningsfullt. Man vill bara vira in sig i ett hästtäcke och sitta på en halmbal och dricka glögg, medan hästarna lugn står och äter. Men jag jämför det inte med mitt eget stall, utan pynt.
 
Eftersom vi bor på en gård har jag mina hästar själva i ett eget litet stall med fyra boxar, och det är bara jag, mamma och pappa som springer runt och städar, matar hästar och ligger i. Så jag har ingen(förutom hästarna, som bryr sig måttligt mycket) att dela julstämningen med. Så därför blir pynt lite onödigt, jag vill inte bara ha det pyntat för mig själv lixom (mamma och pappa räknas inte! Vi är nästan aldrig där samtidigt). 
 
Dessutom kan det bli ganska intensivt med julen. Det ska vara mycket av julen överallt och hela tiden i dagens samhälle! Därför kan det vara riktigt skönt att komma till ett "julfritt"ställe. Ett ställe där ingen tänker på julklappar, julkort, julpynt och ett glatt julhumör hela tiden.
 
Hästarnas egen utstrålning får mig i minst lika stämningsfullt tillstånd som vilken tomte/gran/ljusstake som helst.♥
/Vendela
Latina
 
 
 
Olivia Gustavsson
2013-12-21 @ 19:10:01
URL: http://oliiviiagustavsson.se

så söt häst :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

chikisen.blogg.se

Häst. Hund. Skola. Allt.

RSS 2.0